Ankara Trekking Grubu (Uluağaç) Ayı Kayası ve Aydoğan Yaylası’na Gidiyor

0
369

23 EYLUL 2012, Ankara Trekking Grubu olarak, gunubirlik doga yuruyusumuzu, AYI KAYASI-ULUAGAC VE AYDOGAN YAYLASI ‘na yapiyoruz.

Ormanlik ve engebeli araziden olusan 14 km.lik Parkur ,hafta icerisinde gunluk yuruyus sporu yapan her yastan katilimciya aciktir.

Yol Guzergahi:

08.00 Kumrular sokak

08.05 Bahceli m.kutuphane

08.10 Armada

08.15 Ankamall AVM karsisi

08.20 Kecioren Koprusu

08.30 Aydinlik kavsagi

GENEL UYARI: Katilimcilarin, saglik durumlari ile ilgili olarak doktora danismalari ve kisisel ilaclarini yanlarinda bulundurarak durumdan rehberi bilgilendirmeleri gerekmektedir.

Yer: Kizilay Kumrular sok.Cankaya Kaymakamligi karsisi.

saat: 08.00 (kalkis) 19.00 (donus)

İletişim;

www.ankaratrekking.com

Selami Kalay 0 532 476 55 62 selami_kalay@yahoo.com

Nedim Yilmaz 0 533 226 92 04
0 507 507 62 43

*******************************************************************************************

Ankara Trekking Grubu’nun bütün gezileri Türsab A-4109 belgeli Khazindar Turizm tarafından gerçekleştirilmektedir.Günübirlik yürüyüşlerimiz dahil olmak üzere Türsab Seyahat sigortası yaptırılmaktadır.Bu nedenle isim yazdırırken T.C. kimlik no’ su ve doğum tarihinin bildirilmesi gerekmektedir.

************************************************************ ***********************************

(gurup içi haberleşmeye Üyelik için isim ve telefonlarınızı yazarak aşağıdaki adrese e-posta atınız, yahoo dan gelen mesajı cevapla ve gönder yapınız)

ankaratrekkingdoga-subscribe@yahoogroups.com

NOT: Su geçirmez bot, tozluk, polar alt ve üst veya Yürüyüş pantolonu: Yürüyüş batonu eldiven bere,yedek çorap, t-shirt, özellikle Yağmurluk (panço tercih), Anorak,şapka, varsa 1 lt. lik termosta sıcak su-cay, 1,5 lt. lik su, yiyecek, Meyve, Kuruyemiş bulundurulması tavsiye edilir.