23 EYLUL 2012, Ankara Trekking Grubu olarak, gunubirlik doga yuruyusumuzu, AYI KAYASI-ULUAGAC VE AYDOGAN YAYLASI ‘na yapiyoruz.
Ormanlik ve engebeli araziden olusan 14 km.lik Parkur ,hafta icerisinde gunluk yuruyus sporu yapan her yastan katilimciya aciktir.
Yol Guzergahi:
08.00 Kumrular sokak
08.05 Bahceli m.kutuphane
08.10 Armada
08.15 Ankamall AVM karsisi
08.20 Kecioren Koprusu
08.30 Aydinlik kavsagi
GENEL UYARI: Katilimcilarin, saglik durumlari ile ilgili olarak doktora danismalari ve kisisel ilaclarini yanlarinda bulundurarak durumdan rehberi bilgilendirmeleri gerekmektedir.
Yer: Kizilay Kumrular sok.Cankaya Kaymakamligi karsisi.
saat: 08.00 (kalkis) 19.00 (donus)
İletişim;
www.ankaratrekking.com
Selami Kalay 0 532 476 55 62 selami_kalay@yahoo.com
Nedim Yilmaz 0 533 226 92 04
0 507 507 62 43
*******************************************************************************************
Ankara Trekking Grubu’nun bütün gezileri Türsab A-4109 belgeli Khazindar Turizm tarafından gerçekleştirilmektedir.Günübirlik yürüyüşlerimiz dahil olmak üzere Türsab Seyahat sigortası yaptırılmaktadır.Bu nedenle isim yazdırırken T.C. kimlik no’ su ve doğum tarihinin bildirilmesi gerekmektedir.
************************************************************ ***********************************
(gurup içi haberleşmeye Üyelik için isim ve telefonlarınızı yazarak aşağıdaki adrese e-posta atınız, yahoo dan gelen mesajı cevapla ve gönder yapınız)
ankaratrekkingdoga-subscribe@yahoogroups.com
NOT: Su geçirmez bot, tozluk, polar alt ve üst veya Yürüyüş pantolonu: Yürüyüş batonu eldiven bere,yedek çorap, t-shirt, özellikle Yağmurluk (panço tercih), Anorak,şapka, varsa 1 lt. lik termosta sıcak su-cay, 1,5 lt. lik su, yiyecek, Meyve, Kuruyemiş bulundurulması tavsiye edilir.